Uraluvat, maksut ja jäseneksi liittyminen

Uralupien hankinta:

  • Päivälupa 15€
  • Viikonloppu / 2 päivän lupa  20.00 eur.
  • Viikko /  7 päivän lupa  40.00 eur.
  • Kelkkakerhon jäsenyys / vuosilupa 60.00 eur.
  • Maksa ko. ajanjakso kerhon tilille FI2650 9103 2009 7628
  • Viestikenttään päivämäärä(t) !!
  • Talleta maksutapahtuma medialaitteeseesi uralla tapahtuvaa tarkastusta varten

Jäseneksi liittyminen

Maksa jäsenmaksu 60€ kerhon tilille FI2650 9103 2009 7628. Viestikenttään  kirjoita vuosimaksu. Lähetä ehdottomasti yhteystietosi sihteerille: juha.harja@gmail.com  Nimi, osoite, sähköposti ja puh nro ja sotun alkuosa pakolliset. Tarra kelkkaan kiinnitettäväksi postitetaan kotiisi . Vuosiluvan voi ostaa myös Neste jämsän portti, Himos center, Rantapirtti ja Shell Jämsä. Näistä saat maksaessasi vuosimaksun tarran mukaasi.

Moottorikelkkauran käyttölupa 2022

Päivä- ja viikonloppulupa oikeuttaa ajamaan Jämsän ja Kuhmoisten alueen kelkkaurilla.

Kausiluvalla saat JÄMKK:n ylläpitämien reittien lisäksi ajaa koko Keski-Suomen alueen kelkkaurilla.

Kelkkaurilla noudatettava maastoliikennelakia ja uramerkintöjä. Nopeusrajoitus maastossa 60 km/h ja jääalueilla 80 km/h. Kelkkauralla ajaminen tapahtuu kuljettajan vastuulla. Urilla liikkuessasi pidä selvillä sijaintisi. Jos tapahtuu laiterikko tai onnettomuus pystyt opastamaan auttajat oikeaan paikkaan.

Uraluvan voit maksaa  verkkomaksuna kerhon tilille:

FI2650 9103 2009 7628  viestikenttään aikajakso. Talleta maksukuitti puhelimesi muistiin tai tulosta kuitti uralla tapahtuvaa tarkistusta varten. Vuosiluvan ollessa kyseessä lähetä yhteystietosi (nimi, osoite, puh, sp) Sihteerille, viestiksi vuosilupa ja jäsenyys jos haluat jäsenlistalle.

Uralupien myyntipaikat

 Lisätietoja  urista, luvista, jäsenyydestä jne.

Ota mieluiten yhteyttä info@jamkk.fi  Kiireellisissä asioissa yhteyden voi ottaa puhelimella, viestillä tai sähköpostilla kaikkiin hallituksen jäseniin! Tämä ei ole salaseura =;)