Halli-Juupavaara ja muita urauutisia

Lauantaina 17.1.2015 ajettiin Halli – Juupavaaran ura ensimmäistä kertaa kelkalla läpi kahden ryhmän toimesta. Kyseinen osuus on ollut työkohteena monien vuosien ajan ja on vaatinut useiden henkilöiden työpanosta talkootyön muodossa. Iso kiitos hankkeessa mukana toimineille!

Uralla pitää vielä tehdä merkintöjen täydennystä ja tuulenkaatopuiden poistoa joten varovaisuutta ajamiseen. Toiveena on löytää uran varresta hyvällä sijainnilla oleva taukopaikka johon voi rakentaa laavun.

Lavakorpi-Mänttä -uran maanomistajasopimusten neuvottelut ovat muutamaa kohdetta vailla joten osuutta ei pääse vielä ajamaan.

Himos-Morva -osuudella on tehty jälleen muutoksia, jotka on merkitty maastoon. Näitä merkintöjä on ehdottomasti  noudatettava.

Ysitien suunnasta tultaessa Partalantien jälkeen on moottoriajoneuvolla ajamisen kieltävä merkki. Tiedustelimme kelkkailun sallimista maanomistajalta ja saimme luvan jatkaa kelkkailua vanhalla merkityllä uralla. Ajokieltomerkin yhteyteen tulee lisäkilpi kelkkailun luvallisuudesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *