Viksusti

Kelkkailukelit ne vaan paranee. Patoutuneet tarpeet pääsee nyt purkamaan. Kelkkaliikenne on luultavasti vilkasta tulevina viikonloppuina. Mutta muistakaa fiksut kelkkailijat ,että me ei omisteta niitä kelkkabaanoja, meillä on vain hento lupa ajaa niitä pitkin. Kun uralla on muita liikkujia , huomioikaa heidät fiksusti. Ovat todennäköisesti ihan luvallisesti uralla liikkeellä, esim maanomistaja, tai naapuruston ulkoilija. Nopeusrajoitukset ja muut varoitusmerkit on syytä noteerata. Huoltoasemien pihassa ei rivuutella tarpeettomasti. Muutamalla asiattomalla huimistelulla saadaan paljon pahaa aikaiseksi. Uralupia myyvät Neste Jämsän Portti, Himos Center, Kievari Rantapirtti ja Jamkk:n nettisivu. Mukavaa Kelkkailukautta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *