Kevät tervehdys, Kelkkailija

Kulunut talvikausi oli kelkkakelien suhteen vaatimaton, kuten kaikki tietää. Hyvät pohjat syntyi monta kertaa, mutta varsinainen kausi jäi tulematta. Urien hoitoa saatiin kuitenkin kehitettyä ja katseet onkin käännettävä tulevaan. Syyskokouksessa sovimmekin jo talkootapahtumiksi syys- ja lokakuun viimeiset viikonloput. Jämkk: n puolesta lämmin kiitos talven aikana talkoisiin osallistuneille, ja erityisesti vuosimaksun maksaneille jäsenille. Jäsenmaksun maksaminen mahdollistaa kerhon toiminnan ja kehittämisen. Uudella hoitokalustolla kerittiin kuitenkin höylätä 380 km näitä uria. Ja nopeimmat kerkisivät niillä naatiskellakin. Kevätkokouksen ajankohta ilmoitetaan lähiaikoina. Tervetuloa mukaan vaikuttamaan asioihin.
t. pj Antti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *