Noniin,
Hyvät asiat ensin;
Tätä me on toivottu,
lunta on ja pitkä kelkkailukausi. Baanoja on hoidettu ja niillä on ollut hienoa hujuutella. Meillä on Jämsässä paljon urakilometrejä ja hienoja maisemia.
Nyt on muutaman apinan takia urat katkolla. Ymmärrettävää on halu umpisen ajoon, koska se on hauskaa. Mutta älkää hyvät pojat ja tytöt tehkö sitä KOSKAAN pelloilla ja muuallakaan AINAKAAN asutuksen lähellä. Peltojen tamppaaamisesta tulee ylivoimaisesti eniten hyvin ikävää palautetta. Uralupa meneee poikki NIIN helposti luvattomasta seikkailusta. Ne kepit pellolla tarkoittaa sitä, että ajolinja on EHDOTTOMASTI tässä. Toivotaan ja rukoillaan että ensi kaudellekin on jotain lenkkiä ajettavissa……… Toki on vai mitä viksut kelkkailijat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *