Kausi lopuillaan

Jämsänjokilaakson kelkkakerho kiittää kuluneesta kaudesta jäsenistöä ja erityisesti talkoisiin osallistuneita.  Ajokausi Jämsässä oli lyhyt mutta nopeat kerkisivät nautiskelemaan lumisilla urilla ajamisesta. Pohjoisen hangilla kausi vielä jatkuu. Kelkanpesijäisiä tarjolla Juupavaarassa 8-10.4 ja 16.4 Himoksella BRP:n koeajotilaisuuden muodossa.

20160214_133558

 

 

be44fec55d2de3322fe61e625eb0c9c3

Juupavaaran laskettelukeskus:

SEONMORO!

olkaatte taas tervetulleet pöristelemään kelkoilla ja mönkkäreillä Juupavaaraan 8-10.4.2016!

Pöristely ei siis ole mitenkään virallinen vaan kaikki ovat mukana samoin periaattein kuin oltaisiin urilla ajelemassa, eli hyvällä mielellä ja omalla vastuulla! Tapahtumalla ei ole virallista järjestäjää, vaan Juupavaara antaa kelkkailijoiden ja mönkkärihemmojen ajella rinteillään ilmoitettuna ajankohtana. Tärkeää on pitää paikanpäällä sovituista ajosuunnista kiinni!

Ravintola on auki ja tarjolla on lähes mitä vain bissestä burgereihin! ;D

PS Ainahan jokin pieni kolehti on kiitokseksi kerätty!

Sijainti:

Hissitie 40, 35530 Juupajoki
google.fi
TykkääNäytä lisää reaktioita

Kommentoi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *