Aihearkisto: Uutiset

Safari


Paikallista ajopäivää kaikille kiinnostuneille olisi sitten tarjolla la 20.2. Kohteena Juupavaara. Lähtö Jämsän Nesteeltä 10.00 paluu halukkaille Mäntän kautta, osa uutta urastoa. Laittakaa viestiä, 0405059566 kuka olisi lähdössä, tiedetään ilmoittaa Juupavaaraan.. Kysyäkin saa askarruttavia asioita.

Porukalla mennään, ketään ei jätetä letkasta

Viksusti

Kelkkailukelit ne vaan paranee. Patoutuneet tarpeet pääsee nyt purkamaan. Kelkkaliikenne on luultavasti vilkasta tulevina viikonloppuina. Mutta muistakaa fiksut kelkkailijat ,että me ei omisteta niitä kelkkabaanoja, meillä on vain hento lupa ajaa niitä pitkin. Kun uralla on muita liikkujia , huomioikaa heidät fiksusti. Ovat todennäköisesti ihan luvallisesti uralla liikkeellä, esim maanomistaja, tai naapuruston ulkoilija. Nopeusrajoitukset ja muut varoitusmerkit on syytä noteerata. Huoltoasemien pihassa ei rivuutella tarpeettomasti. Muutamalla asiattomalla huimistelulla saadaan paljon pahaa aikaiseksi. Uralupia myyvät Neste Jämsän Portti, Himos Center, Kievari Rantapirtti ja Jamkk:n nettisivu. Mukavaa Kelkkailukautta!

Ajankohtaista

Jos vuosimaksun pankkisiirto meni Joulukiireessä roskiin, tältä sivustolta löytyvien ohjeiden mukaan sen voi maksaa. Uudet jäsenet; lähettäkää yhteystietonne ehdottomasti sihteerille. Muutoin ei seuraavan vuoden jäsenpostitus tavoita.


Kevät tervehdys, Kelkkailija

Kulunut talvikausi oli kelkkakelien suhteen vaatimaton, kuten kaikki tietää. Hyvät pohjat syntyi monta kertaa, mutta varsinainen kausi jäi tulematta. Urien hoitoa saatiin kuitenkin kehitettyä ja katseet onkin käännettävä tulevaan. Syyskokouksessa sovimmekin jo talkootapahtumiksi syys- ja lokakuun viimeiset viikonloput. Jämkk: n puolesta lämmin kiitos talven aikana talkoisiin osallistuneille, ja erityisesti vuosimaksun maksaneille jäsenille. Jäsenmaksun maksaminen mahdollistaa kerhon toiminnan ja kehittämisen. Uudella hoitokalustolla kerittiin kuitenkin höylätä 380 km näitä uria. Ja nopeimmat kerkisivät niillä naatiskellakin. Kevätkokouksen ajankohta ilmoitetaan lähiaikoina. Tervetuloa mukaan vaikuttamaan asioihin.
t. pj Antti

Baanatilanne

Jämsän Neste- Koskenpää -Majatalo Morva ajettu. Morva -savio ei vielä jälkeä, mutta po. ajettavissa. Savio-Himos Jokisuu ajettavissa mutta päijänteelle ei asiaa. Osa lanattu kertaalleen. Halliin pääsee myös ja Juupavaarastakin on toiveissa et sieltä ajaa tosikelkkailija Jämsään =:) Kuhmoisten suuntaan Isojärven rannalla käyty kääntymässä. Ojien ylitykset kehnoja!

Stadion Snowcross Oulu 21.-22.2.2020

Ouluun tuli kutsu:

Oulussa järjestetään viidettä kertaa viikolla 8 eli 21.-22.2.2020 Stadion
Snowcross Oulu –tapahtuma lähes tulkoon keskellä kaupunkia Raksilan
pesäpallostadionilla. Toivotamme kaikki moottoriurheilun ystävät
tervetulleeksi tapahtumaan nauttimaan vauhdista ja oheisohjelmasta.
Tapahtumasta infoa nettisivuilta www.snowcrossoulu.com
<http://www.snowcrossoulu.com> , sekä facebookista ”Snowcrossoulu”.

Tällä kertaa perjantaina päivällä meillä ajetaan kansallisten luokkien
kilpailuja ja ilta pyhitetään Pro-luokan Stadion Snowcrossin SM kilpailulle,
joka on osa Bothnia Cup:ia. Lauantaina jatkuu kansalliset kisat sekä
pääkilpailu eli Pro-luokan Bothnia Cup. Ensin Loukko.com Dominator-kipailu
ja illalla Super Snocross kilpailu. Molempina päivinä kisaavat pohjoismaiden
parhaat Pro-kuskit.
Ystävällisin Terveisin

-tuija

Tuija Aitto-oja
p.0405106315
Stadion Snowcross Oulu