Aihearkisto: Uutiset

Uralupatarrassa painovirhe

Uralupatarrojen postitus on alkanut.
Tarrassa on virheellinen vuosiluku, mutta tarra on siitä huolimatta kelvollinen kaudelle 2024. Liimaa tarra kelkkaan näkyvälle paikalle. Kauden aikana kerho valvoo tehostetusti uralupia.

Vuosikokous

Syyskokous + pikkujoulut Maalaishotelli Morvassa (Morvantie 189) 1.12. alk klo 18.
Kokouksessa sääntömääräiset asiat, jäsenmaksut ja henkilövalinnat.
Kokouksen jälkeen pikkujouluateria (jäsen 22€, avec 42€).
Söpö pikku paketti mukaan🎅.
Morvan höyrysauna lämpimänä ruokailun jälkeen.
Ilmoittautumiset 22.11. mennessä sähköpostilla info@jamkk.fi

Tervetuloa!

Safari


Paikallista ajopäivää kaikille kiinnostuneille olisi sitten tarjolla la 20.2. Kohteena Juupavaara. Lähtö Jämsän Nesteeltä 10.00 paluu halukkaille Mäntän kautta, osa uutta urastoa. Laittakaa viestiä, 0405059566 kuka olisi lähdössä, tiedetään ilmoittaa Juupavaaraan.. Kysyäkin saa askarruttavia asioita.

Porukalla mennään, ketään ei jätetä letkasta

Viksusti

Kelkkailukelit ne vaan paranee. Patoutuneet tarpeet pääsee nyt purkamaan. Kelkkaliikenne on luultavasti vilkasta tulevina viikonloppuina. Mutta muistakaa fiksut kelkkailijat ,että me ei omisteta niitä kelkkabaanoja, meillä on vain hento lupa ajaa niitä pitkin. Kun uralla on muita liikkujia , huomioikaa heidät fiksusti. Ovat todennäköisesti ihan luvallisesti uralla liikkeellä, esim maanomistaja, tai naapuruston ulkoilija. Nopeusrajoitukset ja muut varoitusmerkit on syytä noteerata. Huoltoasemien pihassa ei rivuutella tarpeettomasti. Muutamalla asiattomalla huimistelulla saadaan paljon pahaa aikaiseksi. Uralupia myyvät Neste Jämsän Portti, Himos Center, Kievari Rantapirtti ja Jamkk:n nettisivu. Mukavaa Kelkkailukautta!